Volim te

Od kada živimo zajedno postala sam druga osoba, jer riječ volim te sve je promijela. Promjenila je moja jutra, moj dan i moju noć. Postala sam ono tko sam oduvijek bila. 

Ovaj svijet je napravio ljude koji ne izražavaju osjećaje, koji se boje voljeti. A ja, ja sam uvijek voljela i izražavala osjećaje, drugi bi mi govorili: "pa ne možeš biti takva, moraš malo sakriti što osjećaš". Na tebi se sve vidi. 

Pa, oprosti svijete što se nisam u tebe uklopila, ali ja ne želim niti sam ikada željela biti netko drugi. Jednostavno cijeli život sam se vodila osjećajima. I znate šta taj moj osjećaj me je doveo do onoga gdje sam danas. 

Da, govorila sam ljudima da ih volim i oni su otišli. Nisam plakala, bila s tužna, tužna zato što je svijet takav, ali nikada nisam gubila nadu da će doći netko tko će voljeti isto kao ja. Svijet, život i ljude. Došao je on koji je rekao volim te i prije nego što je znao bilo šta o meni, ali je osjetio. Osjetio je da ja sam ta, ona kojoj će zauvijek govoriti Volim te. A znate što i ja sam to osjećala od prvoga trenutka. 

Budimo iskreni jedni prema drugima svi mi volimo da nas netko voli i volimo voljeti. To je naša ljudska priroda. I ne samo ljudska, sve oko nas voli da ga se voli. Biljke, životinje...Pokušajte jednoj tegli riže govoriti da je volite, a drugoj  tegli da je ne volite. I promatrajte što će se dogoditi. 

U kojem trenutku smo se počeli sramiti riječi volim te i zamjenili je jako ružnim riječima?? Što danas smatramo normalnim. Normalnije je reći sve drugo osim riječi volim te. Najbolje mi je kada ljudi kažu to se podrazumijeva. 

Možda će vam se činiti bezveze govoriti cijeli dan  nekome da ga volite. I misliti ćete da je to navika. Meni nije ni najmanje, kada izgovorim ili čujem tu riječ osjećam je, moje biće je osjeti i moja duša, ne dopuštam da mi postane navika jer svaki trenutak cijenim kao posljednji. 

Uvijek ćete sresti ljude koji vole kao vi i ne moraju biti samo partneri, mogu biti prijatelji, rodbina ili slučajni prolaznici. Najljepši osjećaj za mene u životu je voljeti. Ništa se ne može s tim izmjeriti. Zato živim. Volim i vas i svijet oko nas. A vi kako želite. Bez svega bi mogla živjeti, ali da mi netko zabrani voljeti, umrla bih.

Ako vas se je svidio tekst, podijelite ga sa prijateljima, hvala. ❤️

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 komentari:

Pokreće Blogger.