Koje su to negativne strane željenih manifestacija? Budite spremni da ovo čujete.

Ovaj tekst mi je nastao u glavi dok sam se udubila u sadašnji trenutak, samo odjednom. Takav je i moj život najljepši je kada ga ne planiram, kada pustim da ide svojim tokom. Svi vi koji me pratite već neko vrijeme znate da sam puno pričala o zakonu privlačenja. Kako vrijeme odmiče sve više sam postala svjesna da postoje negativne strane željenih manifestacija, manifestacije na kojima radimo, fokusiramo se na željeni ishod vizualizacijom, misleći na ono što želimo da se dogodi. Ovaj tekst će vas šokirati, možda i razljutiti, ono što želim ovim postom postići je da se zapitate duboko u sebi da li je to možda istina za vas?  Niti u jednom trenutku ne tvrdim da je ovo univerzalna istina, imate pravo da mislite što god želite o ovome tekstu. Prije nego zaključite bilo što samo vas molim da na trenutak razmislite.

Radeći na sebi kroz 2 godine prošla sam razne faze. Faza u kojoj sam toliko bila zaslijepljena zakonom privlačenja da mi je skoro srce otkazalo. Šalu na stranu nije tako strašno, ali danas to vidim upravo tako. Svi koji ste s namjerom radili na manifestaciji u početku saznanja za zakon privlačenja i želja vam je bila ispunjena osjećali ste se isto kao ja. Zatim sam došla u fazu, sada ću pomoći ljudima da kreiraju svoj život i da budu sretni. Krenula sam s Blogom, zatim YouTube kanal sve s namjerom da učinim ovaj svijet boljim mjestom, da ljudi budu sretniji, zadovoljniji, veseliji. 

Neću reći da je to bila pogreška, u tom trenutku mi se je to činilo kao da radim najhumanije djelo na ovome svijetu. S vremenom se mijenjamo tako sam se i ja mijenjala. Prestala sam s radom na sebi, prestala sam s ciljanim manifestacijama i povukla sam se od svih mogućih izvora koji propagiraju zakon privlačenja. Mislila sam da sam postala svjesna, zapravo nikada u životu nisam bila ne svjesnija nego kada sam konstantno radila na ostvarenju svojih želja. 

Što se je zapravo dogodilo i što se događa jako puno ljudi? Naš um je kao kompjuter koliko podataka mu daš, toliko ti on vraća. Fokusiranje na ostvarenje želje nije svjesnost, nego nesvjesnost. Zamislite ovako: u krevetu te, ustanete ujutro i prvo što radite je vizualizacija ostvarenja želje, afirmirate, osjećate se super jer mislite da vam ispunjenje vaše želje donosi sreću. Dok ispijate kavu ili hodate cestom, vi ništa ne vidite, u svome ste svijetu. Pored vas može proći Papa ne bi ga vidjeli, jer niste u tom trenutku prisutni. Ono što vam radi um nakon što ste vi svjesno usmjerili svoje misli na ostvarenje želje je da vam konstantno tu istu situaciju ponavlja. Radite na sebi, a zapravo radite protiv sebe. 

Negativne strane vaše manifestacije su da ne živite, živite u vašem umu za taj jedan trenutak ispunjenja vaše želje dok vam život prolazi pred očima. Trenuci prolaze dok vi radite i radite sve kako bi se osjećali super, jer su vam rekli da se morate osjećati super ako želite da vam se želje ispune. Zavaravate sami sebe kako bi jednog dana imali sve što želite. Ispuni vam se jedna želje, imate drugu, zatim treću i tome nema kraja. Ušli ste u zamku vašeg uma i živite totalno nesvjesno misleći da ste svjesni. Sve do trenutka kada ćete se probuditi i shvatiti da jedino mjesto gdje trebate živjeti je sada. Želim vam što više sadašnjih trenutaka. Udubite se u tišinu, promatrajte tminu, živite za tišinu.

Ako vam se sviđa tekst, podijelite ga s prijateljima. Hvala.Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 komentari:

Pokreće Blogger.