Svatko ima svoju srodnu dušu

Da li ste prestali vjerovati da postoje srodne duše? 
Oduvijek sam vjerovala da postoje srodne duše, kada me je cijeli svijet pokušao uvjeriti u suprotno, kada sam doživjela najveća ljubavna razočaranja, kada sam bila sama i kada su ljudi počeli govoriti ostat ćeš " stara cura ". Prijateljice mojih godina bile su ozbiljnim vezama, u braku, a neke su imale i djecu. 

Prava osoba u vašem životu nije ona za koja imate razloge, da je prava. On je dobar, zgodan, simpatičan, iskren... Ona je lijepa, pametna, dobra... Sve dok postoje razlozi zašto je netko vaša srodna duša, ona to nije. To se osjeti, odmah ili vrlo brzo, bez obzira na godine. Neki dožive pravu ljubav s 20 godina, a neki s 80 godina. Prave godine za ljubav ne postoje, ona se dogodi kad ste vi spremni na nju. 

Upoznala sam svoju srodnu dušu s 24 godine, točno na današnji dan prije dvije godine. Povjerovala sam onima koji su govorili kada upoznaš pravu osobu znat ćeš, i doista znala sam. 
Osjećala sam to prvi dan našega poznanstva. Nisam ništa znala o njemu, osim osnovnih informacija. 

Detaljnije o tom susretu možete pročitati u postu; " Tišina između nas činila se tako prirodna kao da se poznajemo cijeli život ". U jednom trenutku, pogledi su nam se susreli i razum se utišao. Osjetila sam cijelim svojim bićem da je on pravi muškarac za mene. 

Kada sam odlučila da je moj život samo moj i da ću napraviti sve po svome, kuda me god to dovelo, sve se počelo slagati na svoje mjesto. 

Ono što sam vjerovala to se i ostvarilo. Danas je za mene poseban dan i slavit ćemo ovu ljubav, sve dok postojimo. Ljubav postoji, iako možda ne vjerujete, ali postoji. Nikada zapravo ne znate koji će vam trenutak promijeniti život, kao što je meni promijenio ovaj dan, prije dvije godine. Ovo su najljepše dvije godine moga života. Zahvalna sam za svaki trenutak proveden s njim.

Život je lijep, ali život s pravom osobom je još ljepši. Želim vam svima da nađete svoje srodne duše, ne polovice, jer vi ste cjeloviti. Slušajte svoj unutrašnji glas, on zna kada srodna duša stoji pored vas.Hvala vam na pažnji, čitanju, dijeljenju i komentarima, do sljedećeg susreta.

Voli vas Marina <3Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
Pokreće Blogger.