Kako privući njega/nju?

Odgovor na tvoje pitanje iz prethodnog posta :) Zanimljivo je da nikada nisam o tome nisam razmišljala, kako privući baš njega. Nisam znala za zakon privlačenja u to vrijeme, a danas vidim da sam privukla u svakom periodu mog života točno onakvog muškarca kakve sam misli imala. Moje iskustvo... Koliko god sam se ja trudila pronaći baš njega nisam uspijevala. 

Oduvijek sam željela imati takvog muškarca pored sebe, ali imala sam strah da nisam dovoljno dobra, lijepa, da dobre muškarce imaju samo loše žene. Vjerovala sam da su svi dobri muškarci zauzeti, da se ne može upoznati normalnog muškarca u nekom klubu. Svi takvi muškarci su gey ili oženjeni. Kada bi mi prišao neki dragi dečko pomislila sam da je gey ili da nije nešto u redu s njim i naravno da je tako i bilo. Mislila sam da muškarci žele samo sex i takvi muškarci su mi i prilazili. 

Danas znam da je to sve to bilo u mojim mislima i da on nije mogao doći u trenutku kada sam ga ja željela, nego onda kada sam bila spremna. Tijekom života sam gradila svoje samopouzdanje i samopoštovanje. Uz moju životnu priču s kojom ste već upoznati nisam mogla samo u jedan danu izgraditi samopouzdanje i samopoštovanje. Odrasla sam uz razna uvjerenja, uvjerenje da takvi muškarci ne postoje, uvjerenja da je život težak, uvjerenje da se treba udati do određenih godina starosti, jer kasnije si stara cura. Uvjerenje da se treba u svakoj vezi trpjeti. 

Nikada nisam povjerovala u sve to, ali sam se trebala boriti za svoja uvjerenja. To je bila borba, borba okoline i mene oduvijek. Potrebno je bilo vrijeme, vrijeme gdje sam ja upoznavala samu sebe, vrijeme gdje sam ja shvatila da moj život je samo moj.  Prošla sam period gdje sam od dobrih muškaraca pobjegla, sve bi bilo lijepo, ali ja jednostavno nisam bila spremna. Nisam osjetila onaj osjećaj kada znaš da je to osoba s kojom želiš provesti cijeli život. Sve ima svoje vrijeme, pa tako i ljubav. Neko je spreman s 20 godina, netko s 50, a netko i kasnije. 

Danas znam da taj trenutak kada mi je on došao je najbolji trenutak, izgradila sam sebe kao osobu, bila sam zadovoljna sa sobom. Imala sam život kakav sam željela imati i mogla sam tako živjeti cijeli život. Rekla sam sama sebi život je lijep i bez muškarca, ako on ne postoji, provesti ću cijeli život sama. Bolje biti sama nego bilo s kim, to je bio moj odgovor svim ljudima koji bi me ispitivali, pa kada češ ti imati dečka, već ti je vrijeme....

Ovaj svijet nam pokušava nametnuti norme, pravila, ali ti odredi svoja pravila. Zamisli si onog muškarca kojeg želiš i ne odustaj od toga, jer on postoji. I jednog dana češ reći pa ti si bolji nego sam te ja iskreirala 😂

Sve je stvar izbora, kakve izbore donosimo takav život živimo. Ljudi obično kažu oni koji puno biraju ostaju sami, a ja kažem pa kada češ birati, ako nečeš sada. Ako već živim ovaj život živjeti ću kako ja želim, sve ostalo ne dolazi u obzir. 

Slušaj svoje srce ono zna najbolje.. <3
Budi sretna i zadovoljna sobom i nema šanse da upravo on ne pokuca na tvoja vrata.....Hvala vam na pažnji, čitanju, dijeljenju i komentarima, do sljedećeg susreta.
Voli vas Marina <3

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

5 komentari:

Unknown kaže...

Prediiivnoo, slazem se sa svakom rijeci :D Takav zivot sam i ja pocela zivjeti i prekrasan je samo se treba kako si rekla rjesit starih uvijerenja:) Hvala ti na divnim blogovima <3

Unknown kaže...

Supeeeer <3 <3 Hvala tebi <3 :* imaš facebook?

Unknown kaže...

"Ako već živim ovaj život živjeti ću kako ja želim, sve ostalo ne dolazi u obzir." haha ovo moram prepisati! :D svaka čast, odličan tekst.

Unknown kaže...

heheh tako je :D hvala ti Sanja <3

Unknown kaže...

ahah ovo ma tematika sam ja nikolina :D sam je to mail od sestre pa saljem hahaah :D

Pokreće Blogger.