Kada nešto jako želiš nema šanse da se to ne ostvari

Dragi moji čitatelji bloga kao što vidite kod mene ide sve po osjećaju, pa tako i postovi koje pišem. Nema pravila, nema pravila u ničemu, život je jedan i kod mene vrijedi samo jedno pravilo radi sve po osjećaju, tako dišem, pišem i živim.

A sada da te posjetim na moju priču, trebala sam putovati u Njemačku i taj isti dan par sati prije puta nisam imala osobnu iskaznicu. Zar ste mislili da će me to spriječiti da odem na put? Mislim da bi i pješice došla do Njemačke da nije bilo drugog izbora. Kada nešto želim nema šanse da se to ne ostvari. Želja je najjača sila uz vjeru. Vjeruj da će sve biti dobro i biti će. Iako sam doživjela šok kada sam shvatila što znači putovati bez osobne iskaznice tražila sam rješenje. 

Uvjerena sam da za sve postoji rješenje, pa čak i kad ga nema. Osobna mi je poslana autobusom par sati prije moga puta i jedini trenutak koji sam s nestrpljenjem čekala bio je njegov zagrljaj. Sve sam zaboravila onog trenutka kada sam ga zagrlila, nije mi bila bitna niti Njemačka ili bilo što drugo. Za mene ne postoji ljepše mjesto na svijetu od njegovog zagrljaja tada, danas i zauvijek. Njegov zagrljaj ima nevjerojatnu moć. Kada utonem u taj zagrljaj imam osjećaj da cijeli svijet ne postoji, samo nas dvoje. 

Za svakog od nas na ovom svijetu postoji prava ljubav onaj osjećaj kada znaš da je to prava ljubav. Vama želim da doživite upravo taj osjećaj, on se ne treba i ne može opisati. Jednostavno ćete znati. Bila je stara Godina, odmorile smo se od puta i polako se bližila večer. Večer kada se slavi Nova godina. Upravo ta nova godina značila je početak jedne ljubavi za koju sam oduvijek vjerovala da postoji.

Zima, snijeg, nas četvero popeli smo se na vrh brda gdje su ljudi puštali vatromete. Ponijeli smo pjenušac i prskalice s kojima sam si rukavica spalila, ali ništa zato, trenutak je bio jedan od onih koje nikada neću zaboraviti. Zabava je tek bila počela. Silazeći s brda u trenutku mi je sinula jedna ideja kako bi se mogla sanjkati na svojoj jakni, a on me je u tome podržao slika dolje. 😂😂 

Slavlje smo nastavili u stanu uz pjesmu i ples, naravno bila sam mokra od nezaboravnog sanjkanja, ali bi ponovila još koji puta i danas. Bez obzira što sam na kraju bila prehlađena, uhvatila me je strašna grlobolja, glava mi je pucala drugi dan. 

Kada sam uobičajeno prehlađena to je znalo trajati tjedan dana, a ovoga puta sam ozdravila za samo jedan dan. On je bio uz mene, njegovi poljupci i zagrljaji su me je izliječili . I tada sam se uvjerila koliku moć ima ljubav.

Željela bi da mi napišete svoj najljepši ili najluđi doživljaj za novu godinu u komentar <3
Veselim se vašem komentaru, hvala ❤😍


Hvala vam na pažnji, čitanju, dijeljenju i komentarima, do sljedećeg susreta.
Voli vas Marina <3

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

2 komentari:

againbor.blogspot.com kaže...

za ljubav ne postoji definicija nisu uspeli obajasniti mnogo znastvenici doktori i pisci...jednostavno desava se...prepozna se ljubav....uzivas oboje u svemu..i kda se svdjas kad si ljut, kad ne pricas, kad si bolestan....jednostavno volis da volis i volis da budes voljen...Ja od ljubavi kad nije on bio tu....uzimal bi jastuka i mirisala...ga....:*...eto sretno i dugovjecno

Unknown kaže...

Predivnooooo <3 Hvala :*

Pokreće Blogger.