Tišina između nas se činila tako prirodna, kao da se poznajemo cijeli život...

Polako se spuštao mrak i oni su došli do naše zgrade kako smo se dogovorili. Odlučili smo da ćemo prvo šetati, a zatim ići na krov naše zgrade gdje nas je čekao predivan pogled na gotovo cijeli Zagreb. Na krovu zgrade bili je prekrasno, idilično, iako je bila jesen, bilo je dosta toplo vrijeme, pogotovo za njih dvoje, Austrijanac i Nijemac, njima je to bilo ljeto ヅ. On je donio vino i grožđe, osjećala sam se kao u filmu. Kao da se nalazim u sceni "Prijatelji". Osjetila se romantika, donijeli smo stolice, sjeli na rub krova i gledali zvijezde. Pričali smo o našim obiteljima, pokušavala sam reći da moji roditelji imaju krave, a kako sam miješala engleski i njemački izgovorila sam da "kuham mačke" na što su svi prasnuli u smijeh. Ništa mi nije bilo jasno, a oni su gotovo zaplakali od smijeha, kad su se konačno prestali smijati rekli su mi što sam izgovorila, tada se moj smijeh čuo do Slavonije :P 

Šetali smo ja i on. Zastali na trenutak. Sjećam se tog trenutka kao da se danas dogodio. Mjesec nam je obasjavao lice, pomislila sam kako je on pravi muškarac za mene u tom trenutku, kada mi je razum utihnuo. Iako nisam znala puno pričati, on je razumio sve što želim reći. Postalo je hladno, pozvali smo taxi. Prije nego što je došao taxi rekao je da sam mu jako draga. Sljedećeg dana ponovo smo se vidjeli, napisala sam u dnevnik da ću taj dan pamtiti jako dugo, a danas znam da ga nikad zaboraviti neću. Kasnila sam na dogovor. Imam najbolju frendicu na svijetu koja mi je sve prevela na engleski što sam mu željela reći, tako da sam sve unaprijed znala što ću mu reći. 

Dočekao me je sa najljepšim osmijehom koji sam ikada vidjela kod muškarca. Nije mu bilo važno što ja kasnim, zagrlili smo se i držao me je za ruku dok smo šetali, izgledali smo kao svaki par koji se zna godinama. Tako sam se i osjećala, zastali bi na klupicama, bili bi zagrljeni, čak i tišina između nas se činila tako prirodna, kao da se poznajemo cijeli život. Bilo je predivno, uslikali smo par fotografija. 

Ova fotografija na postu je prva naša zajednička slika. Imao je puno iznenađenja za mene, male sitnice koje mi je poklonio kao znak pažnje, a to je bio samo početak. Šetali smo do glavnog kolodvora i tamo izabrali jednu klupicu sa koje smo gledali zalazak sunca. Nikada se nisam osjećala tako ugodno i tako predivno na bilo kojem spoju, nije me bilo strah pričati bez obzira na moje znanje engleskog jezika. Pomislila sam "on misli isto što i ja.." 

Sunce je otišlo pod oblake, a mi smo ga ispratili našim pogledima. Šetajući smo ogladnjeli, predložio je da odemo na večeru i rekao mi je da sam ja njegova gošća i da se ništa ne brinem. Pomaknuo mi je stolicu kada sam se približavala stolu, pričekao je da skinem jaknu i položio je na drugu stolicu, zatim je on sjeo. Bila sam totalno u šoku, zar kavaliri postoje?! U razgovoru mi je spomenuo da se možemo čuti preko skype, da ja odlično pričam engleski, s obzirom da ga nikad nisam koristila. Možeš mislit al dobro, napomenu je da se možemo opet vidjeti, on može doći u Zagreb, "to je samo je 1 sat avionom" ;). Večerali smo ćevape, ražnjiće i ostale mesne delicije, ipak sam ja Slavonka :) Spremali smo se za odlazak i u tom trenutku je došao do mene, pomogao mi je obući jaknu. Kavaliri doista postoje ! 

Mislila sam da je iznenađenjima kraj, ali nije bilo. Pogled na vidikovac, prvi puta u 6 godina života  u Zagrebu bila sam na Vidikovcu, uživali smo u zagrljajima i znala sam da je tu kraj, on odlazi. Oprostili smo se.

Poslije toga dana sve mi se činilo kao san, vratila sam se u stvarnost i sama sebi sam rekla to je to, kraj. Dok sam razmišljala o njemu, u jednom trenutku došla mi je poruka "odlučio sam ostati još jedan dan i želio bih te vidjeti". Pojavio se pred mojim vratima, sretan i veseo sa crvenom ružom u kratkim hlačama i bijeloj majci... Šetali smo dugo u noć, grlili se, ljubili... 

U jednom trenutku je rekao " I think that I'm falling love with you"...Hvala vam na pažnji, čitanju, dijeljenju i komentarima, do sljedećeg susreta.
Voli vas Marina <3
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 komentari:

Pokreće Blogger.