Bolovi. Od kuda dolaze bolesti?

Sve što pišem temelji se na mom životu. Kako sam ja uvijek isprobavala razne stvari, što ćete vidjeti u nastavku moga bloga, naučila sam na sebi sve što pišem i jedno sam sa sigurnošću utvrdila. Bolovi, bilo kojeg uzroka i bolesti potiču od nas samih. 

Svi mi imamo prošlost i tu prošlost vučemo sa sobom kuda god krenemo, plašimo se svega i svačega, jer smo proživjeli strašna iskustva, a ta iskustva iznova proživljavamo prisjećajući se. Sami sebi ne dozvoljavamo da ode prošlost, sami sebi ponavljamo u glavi 1000 puta jednom proživljeno iskustvo. 

Tako i ja, uvijek iznova sam se sjećala prošlosti, jer to je nešto što mi mislimo da jesmo, naša prošlost. Mislimo onoliko dugo o tome dok nam ne dosadi, kada nam je dosta svega. Kada više ne možemo biti patnici, jer nas vlastite misli ubijaju. Možda smo to naučili iz religije, bez obzira o kojoj religiji se radi. Svaka od njih govori da je patnja put do raja.

I mene i vas oblikuje ovaj svijet, sve do jednog trenutka. Kada se upitate:  Tko sam ja? Što volim? Što želim? 
Tada će vaš život biti u vašim rukama, do tada njime upravljaju ljudi oko nas. Samim time što pišem ovaj blog prisjećam se prošlosti i ne osjećam se dobro prisjećajući se nekih iskustava. Prisjećajući se ostavljam to za sobom, jer to nisam više ja. Svaki dan smo drugačiji i ne trebamo određivati budućnost na temelju prošlosti.

Bolesti su odraz nas samih, odraz svega što se događa unutar nas, u našem umu, nikad izvan. Mi razvijamo i potičemo bolest u nama. Bolovi i bolesti nam govore koliko sami sebe cijenimo, koliko se volimo. Sve je povezano, vaš um i tijelo. Koliko ste dobri prema vašem umu, toliko je vaše tijelo dobro prema vama. 

Vi upravljati vašim umom, u mjeri u kojoj želite. Kada vi ne upravljate njime, stalno se vrte slike. Slike prošlosti, slike svega što je taj um doživio i pohranio. Vaš um je kao kazeta, iznova i iznova vrti jedno te isti film, sve dok ga ne zaustavite.

Hvala vam na pažnji, čitanju, dijeljenju i komentarima, do sljedećeg susreta.
Voli vas Marina.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

2 komentari:

againbor.blogspot.com kaže...

Od moje licno iskustvo, draga i ja znam da je sve ,u glavi kad mi suprug prezive klinicku smrt, operaciju mozga..ostao ziv hval bogu, nakon toga imao je strahove,islis smo kod neurologa, pshiloga i psihijatra davali me hormonsku terapiju za da bi potakli serotinin (hormon.srece).To vam ko droga pocinje se shematski piti..ne dao bog da prekinete jedan dan imate jakih bolova u glavi i razne manifestacije, suprug je prekinuo izborio se stim..i srecni smo..zivimo ok...znaci sve je u glavi ne trebaju nam dopinzi..ljubav je jedini doping...pozz

Unknown kaže...

Ljubav je lijek za sve <3 drago mi je Stefani, uživajte ;)

Pokreće Blogger.