Mogu ja to

Nakon što se smirila situacija s autom shvatila sam da su roditelji su ti koji nas žele zaštiti od svega što bi za nas moglo biti loše, a ne da bi nam postavljali granice, sve što oni govore i rade je zato što nas vole. Hvala bogu moj odnos s mamom je uvijek prijateljski i majčinski, ona bi mi uvijek objasnila zašto ju je nešto naljutilo.

Prošli su dani i došlo je do odabira fakulteta, odabrala sam fakultet u Zagrebu i Rijeci. U Zagrebu se  održavao prijemni za koji sam se pripremala oko mjesec dana, ali nitko mi nije davao šanse da ću uspjeti. Nikada nisam bila super učenik, štoviše prošla sam jedan razred srednje škole s 3. 

Ja sam vjerovala u sebe i napravila sam okladu, u okladu sam založila svoju dugu kosu. Nisam baš puno razmišljala o kosi, samo sam željela, željela sam svakim atomom svog tijela da dokažem sebi i svijetu da mogu, da nije bitno kakav sam ja bila učenik i odakle dolazim. 

Sjećam se dana kada sam saznala da sam primljena u Zagreb to je promijenilo moj život. Obavila sam upise i uputila se kući, ošišala sam se u prvom frizerskom salonu, nije bilo na nulu nego par centimetra. Žena u salonu me ošišala gore nego da sam se sama šišala, ali tko sad mari za to što izgledam kao da me netko trimerom ošišao.

Hvala vam na pažnji, čitanju, dijeljenju i komentarima, do sljedećeg susreta.
Voli vas Marina <3
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 komentari:

Pokreće Blogger.